Margrietschool

Home ยป Margrietschool

Samen komen we tot bloei

Identiteit

De Margrietschool is een moderne, open christelijke basisschool. Wij leven en werken vanuit ons geloof in God en de Bijbel. Jezus is onze inspiratiebron. Het team brengt normen en waarden in praktijk vanuit de Bijbel, zoals onder meer de liefde tot God en de medemens en eerbied voor de schepping. Iedereen die zich thuis voelt bij deze manier van leven en werken is welkom bij ons op school.

Hoofd, hart en handen

Waar we voor gaan

Elk kind doorloopt zijn eigen groeiproces. Dat is logisch want geen kind is hetzelfde en niet elk kind kan hetzelfde. Daarbij richten we ons op het kind als totaal, met een hoofd, hart en handen.

Hoofd: een kind ervaart zijn eigen mogelijkheden en presteert naar eigen kunnen.
Hart: een kind beseft dat hij niet alleen op de wereld is, leert rekening te houden met anderen en leert respect te hebben voor medeleerlingen en leerkrachten.
Handen: een kind krijgt de gelegenheid om zich creatief te uiten en de natuur te ontdekken. Het leert zaaien, groeien, bloeien en oogsten, in de schooltuin!

 

Bekijk onze schoolgids

Leuk nieuws in de toekomst

Nieuw schoolgebouw

We zijn uit ons jasje gegroeid en toe aan een nieuw, modern schoolgebouw. En dat gaat er komen! Als alles volgens plan verloopt, hebben we vanaf het schooljaar 2023-2024 een nieuwe school op de Haverlanden, tussen Kinderopvang Wageningen en Shot.

Zodra de plannen concreet zijn, zetten we ze op de website. We gaan natuurlijk de bouw volgen!

We doen het samen

Partners

Wordt de Margrietschool de school van uw kind?