Nieuwbouw

Home ยป Nieuwbouw

Nieuwbouw Margrietschool

Nieuw schoolgebouw

Op deze pagina geven we een inkijkje in het proces wat plaatsvindt om te komen tot een mooi nieuw schoolgebouw. In 2017 zijn de eerste gesprekken gestart met de gemeente Wageningen en is het verlangen uitgesproken om te gaan komen tot nieuwbouw van de Margrietschool. Deze plannen kregen voorzichtig aan steeds meer vorm en in 2021 is er een intentieverklaring opgesteld dat er inderdaad nieuwbouw gaat komen op de Haverlanden.

KICK OFF ontwerpproces

Op maandag 9 januari 2023 hebben we de KICK OFF van het ontwerpproces van onze vernieuwbouw gehad. De architecten van Studio Beuving (zie foto) hebben zich voorgesteld aan het team, MR ouders, onze Trivium-bestuurder, de wethouder en betrokken gemeenteambtenaren.

We hebben over verschillende inhoudelijke thema's met elkaar van gedachte gewisseld en we sloten af met een toost op het mooiste, beste ontwerp van ons nieuw gebouw :-). We hebben komende twee maanden ontwerpgroep bijeenkomsten waarbij o.a. het team en MR betrokken is en een aparte bijeenkomst met de leerlingenraad.

Leerlingenraad en architect

Februari 2023.

De leerlingenraad brengt samen met architect Mick van Studio Beuving de input van alle leerlingen samen in een schets. Deze schets nemen de architecten mee in het voorlopig ontwerp.